ДЕНЬ САМОВРЯДУВАННЯ У ШКОЛІ: одинадцятикласники у ролі вчителів

03.11.2016   Administrator   Категорія: Новини

    На один день у нашій школі відбулися великі зміни – до роботи узявся новий педагогічний колектив! Найстарші учні проводили уроки у 5-10-х класах, організовували різноманітні конкурси. Дирекція школи теж стала учнівською, і діяла вона за принципом: "Самі вирішили - самі зробили - самі відповідаємо". Повноваження учнівському «директору» передав очільник ТЗОШ №11 Павло Степанович Літинський на урочистій лінійці, яку організував випускний клас.

    Для учнів початкової школи одинадцятикласники-вчителі організували виставку під назвою "Пластилінові фантазії".  Учні 5-10-х класів провели благодійний ярмарок "Галицька канапка та солодкий кренделик", кошти від якого діти вирішили передати у будинок дитини «Малятко».

    У цей день учні прагнули довести, що у школі можна розважатись не лише дітям, а й вчителям,  запропонувавши їм взяти участь у конкурсі "Що? Де? Коли?" .

    Робочий день виявився нелегким, але успішним. Учні спробували себе у ролі вчителів, і їм це сподобалось! Тому продовженню – бути!

    Висловлюємо щиру подяку своїм наставникам, які завжди з ентузіазмом підтримують наші креативні ідеї, адже метою учнівського самоврядування є саме становлення особистостей  з активною життєвою позицією, яка прагне до самовдосконалення та самовираження. Що й було доведено 28 жовтня.

Інна Антонюк, учениця 11 класу