Заняття обласної школи молодого вчителя біології та хімії

24.11.2016   Administrator   Категорія: Новини

     16 листопада 2016 року у Тернопільській ЗОШ І-ІІІ ступенів № 11 відбулося заняття обласної школи молодого вчителя біології та хімії.

     На семінар запрошувалися вчителі біології та хімії, стаж роботи яких становить 1-3 роки.

     Темою заняття було «Проблемне навчання як засіб підвищення результативності знань учнів на уроках біології і хімії». На семінарі були присутні: методисти ТОКІППО Мартинюк Л.О., Турчин О.В., Грицюк Т.В. та представники ТКМЦ: Дем’янчук І.М. – методист з біології, Тарас Н.І. – методист з хімії. «Школу молодого вчителя» для вчителів хімії м.Тернополя очолюють Фімляр М.Я. і Демків Н.І. З питанням «Проблемне навчання як засіб підвищення результативності знань учнів на уроках біології і хімії» молодих вчителів області ознайомила Грицюк Т.В. Директор школи Літинський П.С. та заступник директора школи з навчально-виховної роботи Макаренко А.В. привітали гостей, побажали їм плідної та творчої праці.  

     Свою педагогічну майстерність перед молодими колегами демонструвала вчитель хімії Демків Наталія Іванівна, яка провела урок у 10 класі на тему «Загальні відомості про мінеральні добрива. Раціональне використання добрив та проблеми охорони природи від забруднення продуктами та відходами хімічних виробництв. Роль хімії у розв’язанні продовольчої проблеми». Бригідир Анна Зіновіївна – вчитель біології, вчитель-методист провела урок біології у 7-А класі на тему «Різноманітність рептилій, їх роль у природі та значення в житті людини».