Герой

25.11.2014   Administrator   Категорія: Новини

Кажуть, кожна нація має своїх героїв. Кожна держава гордиться своїми синами. З недавнього часу через події на Майдані та на Сході країни чи не кожне місто в Україні отримало свого небесного захисника…

Проте боротьба триває. І щоразу нові оборонці стають на захист своєї країни.

Так, 21 листопада, у день Гідності та Свободи, наші учні зустрічалися з учасником добровольчого батальйону «Торнадо» Володимиром Косачем. Це наш учень, випускник 2004 року. Після навчань на полігоні хлопець на кілька днів приїхав додому зустрітися з сім’єю й завітав до рідної школи. Боєць зустрівся зі старшокласниками, розповів їм про нелегкі будні на Сході України, про мотиви, що спонукали його записатися у батальйон. Найбільше учнів цікавило, як батьки поставилися до рішення сина.

На завершення школярі та вчителі передали бійцю теплий одяг, а також листи та ангелики-обереги, аби передати оборонцям на передову. А далі всі разом помолилися за наших воїнів.

Зустріч виявилася теплою, щирою і трохи сумною… Усі розуміли: ми залишаємося вдома, а він іде туди. За усіх нас.

… Володя просив не називати його героєм. Сказав: робить те, що мав би зробити кожен у такій ситуації. Ніхто й не назвав уголос. Проте у кожного в серці з трепетом і надією звучало: «Спасибі тобі. І повертайся живим, герою…»

Педагог-організатор      А.В. Луценко

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід