Веселий потяг 2014

05.12.2014   Administrator   Категорія: Новини

Кішка Ліза та кролик Місько

 

     Квест «ВЕСЕЛИЙ ПОТЯГ» організували веселі і креативні старшокласники на чолі з педагогом-організатором Аллою Вікторівною Луценко. Корисне з приємним органічно  переплелось з гарним настроєм і цінною інформацією, яку школярі поглинали з великим задоволенням. Ігровий підхід як ключ у країну знань відчинив брами дитячої цікавості і викликав стрімке бажання про все дізнатись на станціях, де зупинявся імпровізований дитячий потяг.

    Серед зупинок були Спортивна, Літературна, Кулінарна, Астрономічна, Мовознавча, Тернопільська, Патріотична, Музична, Географічна, Культурна, Сюрпризна, Художня, Мультиплікаційна, Парк-зоопарк – на всі смаки, усього 14 станцій. Команда складалась з 10 дітей. Капітан, згідно карти та стрілок-вказівників, які були розклеєні по усій школі, направляв на дорогу пригод. Учні  п'ятих та шостих класів,  взявшись за руки, вбігали у класи, де їх чекали старшокласники. Хлопчики і дівчатка старались максимально точно і правильно виконувати найрізноманітніші завдання, аби набрати якнайбільше трофеїв перемоги. Радощам та захопленню малечі не було меж, коли на одній зі станцій вони побачили справжніх тварини: чорну кішку Лізу та білого кролика Міська! Учасники квесту із зав’язаними очима мали відгадати хто з них хто – лише торкаючись пухнастої шерсті тваринки! А станція Кулінарна навіть пригощала своїх пасажирів цукерками, назву яких потрібно було відгадати,  смакуючи їх із зав’язаними очима. Наприкінці квесту усі отримали грамоти, а переможці – ще й солодкі подарунки.

    На мою думку, такий неординарний підхід до пізнання світу викликає цікавість і бажання не лише вчитися, але й бути обізнаним у найрізноманітніших сферах життя. А головне, що завдяки таким заходам народжуються дружба, взаємодопомога, а також відкриваються таланти нашого майбутнього покоління.

                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Ліза Флисак, учениця 6-Б класу

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Коментарі 0

Ви не увійшли в систему! Вхід