Поліно! Не їдь!

20.10.2015   Administrator   Категорія: Новини

     В непрості для України часи Тернопіль щиро прийняв чимало дітей вимушених переселенців із зони АТО. Не залишилась осторонь і ТЗОШ №11. Багато дітей з Луганщини та Донеччини знайшли тут «другий дім». За рік діти встигли «обрости» друзями, товаришами, враженнями, взяти участь у безлічі змагань, олімпіад, шкільних свят та туристичних поїздок. Вони полюбили школу і місто. Але там, на Сході, залишилося все: дім, сусіди, родичі і тому, як тільки стало трішки спокійніше, помаленьку повертаються – із досконалим володінням українською мовою та щирою любов’ю до України…

     На незабутнє свято перетворилося прощання учнів 6-А класу з ученицею Шпаковською Поліною, яка повертається з родиною до Луганщини. Кульки, розмальована побажаннями дошка, сльози і гасла  «Поліно! Не їдь!» викликали неймовірний спалах емоцій. До класу завітав директор школи Павло Степанович і вручив Поліні грамоту про особливі успіхи у навчанні. Вражена такою увагою дівчинка розчулено вигукнула: «Я вже не хочу їхати!»

     Павло Степанович просив не забувати Тернопіль, друзів і 11 школу, а Поліна запевнила, що це неможливо!

     Не менш красиво попрощалися і з учнем 2-Г класу Шпаковським Федором – емоції, любов, вдячність. Хай щастить вам, діти, на «старому новому» місці! Не забувайте: лише в Україні ви по-справжньому вдома!