Конкурс ввічливості

21.04.2016   Administrator   Категорія: Новини

     «Ніщо не дається нам так дешево і не ціниться так дорого, як ввічливість» - цими словами був розпочатий виховний захід «Конкурс ввічливості». Відбувся він 24 грудня 2015 року у 1-Б та 1-В класах на групі продовженого дня. У цьому святі взяло участь понад тридцять першокласників. На цей виховний захід завітали казкові герої: гномик Бім та гномик Бом. Вони для діток підготували багато конкурсів, цікавих історій та різноманітних ігор. Хлопчики спробували побувати лицарями, а дівчатка-ввічливими господиньками.

     Метою виховного заходу було спонукати дітей аналізувати свої слова та вчинки, бути уважними до почуттів своїх товаришів та оточуючих людей. В якості ілюстраційного матеріалу було використано надписи з «Чарівними словами», прислів`я, вірші та пісні про хороші вчинки. На спеціальному стенді були розміщені малюнки дітей на тему «Будь ввічливим».

     Подорожуючи «Країною ввічливості», діти зробили висновок, що ввічливе, уважне і доброзичливе відношення до інших людей проявляється і у вчинках, і у словах, а також у тоні розмови з ними. Мало бути добрим, треба виявляти доброту так, щоб вона була приємна та зрозуміла іншим людям, а вживання ввічливих слів та вчинків принесуть радість іншим людям. Наприкінці свята для батьків були роздані пам`ятки.

Підготувала вихователь групи продовженого дня Перун Н.В.