Виставка " Замість ялинки - зимовий букет" у 1-Б класі

19.12.2021   Administrator   Категорія: Новини

Виставка " Замість ялинки - зимовий букет" у 1-Б класі

Класний керівник Лінькова Марія Миколаївна 
     Кожен з нас, як дорослі так і діти, щиро чекаємо  прекрасних, наповнених дивом та щирими сподіваннями новорічних свят, і тому дуже старанно до них готуємось. 
      Зимові новорічні свята – найкраща, найважливіша подія року. До них готуються всі, їх з нетерпінням чекають і дорослі, і малі. Новорічні клопоти починаються, як правило, з пошуку красуні-ялинки. Люди вже так звикли до цього атрибуту новорічного свята, що не замислюються над тим, скільки це  коштуватиме нашій природі. Після новорічних свят кожен із нас бачить знайому картину: на смітнику – сотні мертвих ялинок, які нещодавно прикрашали оселі. Хто з нас підраховував, скільки тисяч ялинок знищується заради традиції, скільки гектарів землі залишається без зелених красунь, скільки кисню ми недоотримаємо?
      Але створити відчуття свята, радісного очікування новорічного дива можна і без знищення дерев. Поступово все більше людей віддають перевагу штучним ялинкам, а також деревцям в контейнерах. Після свят такі ялинки та сосни можна тримати  на балконах або ж висадити на подвір’ї.  Новорічну ялинку можна створити власними руками, зробивши святкову композицію. Набагато краще й цікавіше прикрашати соснові чи ялинкові гілки, робити ялинки з підручного матеріалу, створюючи новорічні композиції, які можуть стати гарним подарунком для батьків і друзів, прикрасити домашню оселю, клас.