XVII Всеукраїнський радіодиктант національної єдності у ТЗОШ І-ІІІ ст. № 11

09.11.2017   Administrator   Категорія: Новини

      Цьогоріч, 9 листопада 2017 року, колектив школи писав радіодиктант під девізом «Нас – багато. Ми – різні. Але в нас є спільна мета».

     О 12.00 на Українському радіо розпочалася годинна програма, присвячена радіодиктанту національної єдності. У нашій школі охочих написати радіодиктант у великій компанії однодумців було достатньо. Кількість учасників Радіодиктанту національної єдності  у закладі постійно зростає.

    Текст звучав з 12.30, його читав доцент Київського університету ім. Б. Грінченка, автор підручників і посібників із української мови  Олександр Авраменко. Усі охочі (учні, вчителі, адміністрація школи) не лише долучилися і написали диктант, але й стали своєрідними співорганізаторами акції: створили свій власний осередок диктанту – зібралися колективом і організували написання у закладі, адже «Мета акції – не перевірка грамотності, а єднання», - зазначила координаторка акції у школі –заступник директора школи з виховної роботи вчитель української мови та літератури Григор’єва Л.З. Стати учасником радіодиктанту надзвичайно просто. Окрім бажання, необхідно було мати аркуш паперу, ручку, радіоприймач, комп‘ютер, планшет або телефон з виходом в Інтернет.